Benvinguts a Ritme i So

Ens passiona la música

Som una escola de música amb 28 anys d’experiència situada al districte Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona.

En la nostra secció d’instruments trobaràs tota la informació que necessitis, des dels instruments fins a les activitats que duem a terme. T’oferim tot allò que necessitis relacionat amb la música, tenint com a missió que gaudeixis del plaer de fer música, d’escoltar-la i compartir-la; perquè la música estimula i facilita el procés creatiu.

Des de Ritme i So t’oferim dos tipus de classes: Particulars i Col·lectives (grups de 3 persones com a mínim). La duració de les classes varia segons les necessitats de l’alumne: 1 hora, ¾ d’hora o ½ hora.

Música Moderna o Música Clàssica? El que vulguis. Tenim un gran ventall de professors de Guitarra Elèctrica, Baix, Saxo, Bateria, Piano, Guitarra Clàssica, Cant, Violí, i un llarg etc. T’invitem a que vinguis i ens coneguis! Tot i així, a la secció “Què fem” trobaràs tota la informació que necessitis; i si tens algun dubte, si us plau posa’t en contacte amb nosaltres.

Regala experiències musicals: Ritme iBox

Vols sorpendre a la teva parella, família o amics? Encara no saps quin és el millor regal d’aquest Nadal? Nosaltres t’ajudem! Per celebrar que ja és Nadal, t’oferim un regal molt original que consisteix en un curs de música d’una o més hores de durada per a la persona que més estimes. Regala una experiència única, estems segurs que li encantarà.

Posa’t en contate amb nosaltres durant aquests dies i t’informarem. Aquest any regala experiències músicals, regala “Ritme iBox”!

Música Clàssica o Moderna

Explora la teva passió

Música Moderna

Saxo, bateria, guitarra elèctrica… el que vulguis. En aquesta secció trobaràs tota la informació que necessitis segons l’instrument que t’agradi més. Tot i així, et recomanem que vinguis a l’Escola i t’informis in-situ!

Música Clàssica

Classes individuals o col·lectives. En aquesta secció trobaràs tota la informació que necessitis. Tanmateix, et recomanem que vinguis a l’Escola i t’informis personalment.