Guitarra Elèctrica

[LINK] http://ritmeiso.cat/?p=893
[/LINK]

Classes individuals o col·lectives. El que vulguis!

Oferim dues vies pedagògiques, en funció de si es vol seguir el programa d’estudis reglats o si es vol aprendre de manera més pràctica i adaptada a les propostes i dedicació dels alumnes. Les classes poden ser individuals o col·lectives. No hi ha límit d’edat.
Aplicació pràctica de diverses tècniques: Pua-contrapua, sweeping, Fingerpicking, Tapping, Walking Bass camping, etc).
Et podem donar suport tecnològic i informació respecte a tot el que té a veure amb el teu instrument (pedals d’efectes, amplificadors, pastilles, cordes, pues, cables, etc.).

Objectius: Interpretació de partitures, improvisació, acompanyament, tècnica, aplicació de l’harmonia, interacció amb els altres instruments, repertori, coneixement d’efectes i recursos tímbrics, coneixement dels diferents gèneres (Rock, Blues, Country, Jazz, música afrollatina…). Tenim una hemeroteca actualitzada.